BOOM BYE YEAH !!

vad händer orten?!

aa fan ikväll ska jag på STADENS release fest asså kommer bli feeett

KOM!! Ni kommer ha mig och mina boys på plats och en massa annat folk , IKVÄLL TORSDAG 22.00 !!
BAR: BONDEN BAR på söder, närmare sagt medborgarplatsen!!

och ante up till ken ting asså get loose with this shit..

http://open.spotify.com/track/5z4GFvv9BMJlUSbZGroVp6


boom bye yeah

Polisen?

hahaha asså. vad händer med samhället?
Har tröttnat på det här svineriet ifrån vårt land och deras små lagar och allt skit som händer som staten inte har en blekaste om vad dom gör, idioter..

tror att staten har nått emot folk som vill ta sig upp ifrån skiten dvs maskrosbarn, dom som har haft skit i sin uppväxt och senare vill bli nått i livet, och bara ge dom mer besvär och bekymmer, förstår mig inte riktigt varför, vadå är det bara för jag framfår som en "rebell" för jag gör det jag gör bäst?!
JAG personligen gör inget för att va "utanför" samhället, dvs jag har gått skolan alla dessa år som jag har levt, har tagit studenten och har jobbat arslet av mig hela sommaren och försökt fixa mina räkningar så jag ej hamnar hos kronefogden, OCH jag ska ta iniativet att plugga vidare! ska Fucking åka till tokyo och plugga!! precis va samhället beger mig att göra för att komma nånstans, fixa det där fräsha jobbet och cashen. men samtidigt vill jag ha roligt på sidan medans jag gör allt som dom säger att jag ska göra. Älskar mitt liv gör det jag gör bäst, träffar nytt folk har roligt, och jag gör min plikt i samhället, men dom vill ändå ha mitt fucking piss i en burk,

BURN BABYLON!

Jag postar inte den här låten för jag ska påpeka mig som en "gangster" nej har inget med det och göra, det är inte heller min grej jag ska göra min plikt OCH ha roligt på sidan, utan några bekymmers!!


softiiish

Ayy yoo !!
vad händer? fint väder det va idag rååå !! ut och rulla lite snart, känns som det bästa just nu, fan ska man annars göra, schteeka i solen och rulla lite, awsome!

Yes yes yao, är med vince nu, han deckade här igår. och snart ska vi ner till skarpnäck och skata lite väntar på simon sam och co, kommer bli nice



zup?!

Vad händer världen??
haha vad står det till med folket? allt bra som det ska vara? aaaråå klart det är, söndag dag som denna, ska laga lite go mat och njuta av den sköna dagen som vissa andra inte gör :)
Taggar snart, 3e oktober så lämnar vi detta bittra land,

BACK TO THE FUTURE !!
Jag och vince ska resa ca 10 timmar in i framtiden i 6månader och bara soooofta,
Tokyo here we go..

vad händer med ert "annat folk" hahaha, folk är inte så glada här, vadå varför skulle man inte, jag drar om mindre än en månad och jag vill ha roligt tills jag drar lix, med roligt folk såklart !! men folk är inte alltid så glada här vilket gör att moden faller hahaha..

oh well här har jag en sjukt härlig låt..

Bunny Mack - Let Me Love You






RSS 2.0